szerda, július 29, 2009

光と水のダフネ (Hikari to Mizu no Daphne)


Új anime - Új szerelem... "^.^
Na, most megint beleszerettem egy animébe... mindig ez van, ha nézek egyet, beleszeretek egyből. ^^
Ez van. Nagyszerű anime, vannak benne megható jelenetek, és van sok poén.

Ez az anime egy fiatal (15 éves) lányról, Maya-ról szól. A föld a globális felmelegedés miatt igencsak megváltozott, és sok helyen komplett városok, városrészeket nyelt el a tenger. Maya, mint politikai elit akar elhelyezkedni, amire minden esélye meg is van, sőt, még rekordokat is döntött a felvételik alatt. Azonban nem tudni miért (de majd később megtudjuk), megbukik.

Ezután esetten, megtörve próbál munkát és szállást keresni. Miután ezt az elit környéken nem tudja megtenni, átmegy végül a "másik oldalra". Végül igencsak bizarr körülmények között talál munkát a Neres Kamchatka nevű mindenesszerű "problémamegoldó csoportnál", és bizony annak teljes jogú tagja lesz rövid idő alatt. Na jó, majdnem...

A történet maga igencsak... hogy is mondják... bizarr? A lényeg az, hogy a rekeszizmok nem ússzák meg görcs nélkül, a ruházatokat nem túlzottan meglepő módon egy divattervező tervezte, és bizony nem egy helyen nem igazán lehet azokat ruhának nevezni... A lényeg: grafikailag nagyon jó, a történet, a zene úgyszint nagyon jó.

Forrás: ANIME ADDICTS

Néhány kép a szereplőkről.
Mizuki Maia (水樹マイ)



Honjo Rena (本城
)


Hayama Shizuka (叶山)



Gloria-san



Park Yu (朴)




És egy kis video :P kedvcsinálónak! (Vagy elrontónak? @_@"):


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése